Thursday, January 4, 2007

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μία ομάδα επαγγελματιών Υγείας με σημαντική εμπειρία στο διεθνές πεδίο. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχουμε αναμιχθεί στα Βαλκάνια με σοβαρά έργα στη Αλβανία, Βουλγαρία, Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας (FRY), ΦΥΡΟΜ, Κροατία, Σλοβενία και Τουρκία.

Έχουμε αποδεδειγμένη αξιοπιστία στη συνεργασία με συνάδελφους μας των Βαλκανίων απολαμβάνοντας σεβασμό τόσο σαν επαγγελματίες υγείας όσο και σαν άτομα αφιερωμένα στην βελτίωση της κατάστασης υγείας του πληθυσμού.
Σαν μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας σκοπεύουμε στην δημιουργία διαδικασιών συνδυασμένης δράσης σε επείγουσες καταστάσεις για να αντιμετωπισθούν εκπαιδευτικά θέματα στην περιοχή.
Προσπαθούμε να επιτύχουμε επίλυση των προβλημάτων μέσα σε ένα τοπικό πολιτιστικό πλαίσιο στοχεύοντας στην βελτίωση της υγείας και της παιδείας. Πιστεύουμε ότι η δημόσια υγεία πρέπει να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη συνιστώσα των τριών διεθνών κινημάτων: “πολιτισμός για την ειρήνη”, “κοινωνία για όλους” (ΗΕ) και “υγεία για όλους” (ΠΟΥ). Οι φιλοσοφίες τους μεταφράζονται σε εργασιακές πρακτικές σε ανθρωπιστικές ενέργειες και σε επαγγελματική εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας.
Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών υγείας που πιστεύουν ότι Υγεία και Εκπαίδευση είναι αμφότερες κοινωνικοοικονομικοί καταλύτες στην ειρηνική συνύπαρξη και στον εκδημοκρατισμό της περιοχής των Βαλκανίων.

No comments: